Juontajaksi Norpparadioon?

Onko sinulla idea ohjelmanumeroksi? Haluatko jauhaa potaskaa hyvän ystäväsi kanssa? Oletko kerännyt kasan vitsejä ja haluaisit päästää ne ilmoille? Kuunteletko korealaista korinpunontalaulantaa ja haluaisit päästä esittelemään sitä kaikille?

Jos mikään ylemmistä kosketti sinua, olet priimapositiossa Norpparadion juontajaksi. Tehtävänäsi on tuottaa 2 tuntia pitkä radio-ohjelma. Aika voi aluksi tuntua pitkältä, mutta loppujen lopuksi se kuluu erittäin nopeasti kun juttu luistaa. Pidempien ohjelmien tekeminen on myös mahdollista.

Show:n tekeminen ei myöskään vaadi minkäänlaista teknistä osaamista ja apunasi on tarvittaessa osaava studiohenkilökunta.

Musiikin soittaminen

Norpparadiolla on tarvittavat lisenssit ja luvat musiikin soittamiseen. Ainoana rajoitteena on, että musiikin täytyy olla itse hankkimaasi ja sinulla on tarvittaessa esittää fyysinen tai digitaalinen todiste siitä. Esimerkiksi siis itse CD-levy tai ostokuitti. Streaming palveluista soittaminen ei kuulu tähän, eli esimerkiksi Youtubesta tai Spotifystä soittaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Norpparadiolla on tietenkin myös suuri kokoelma musiikkia omasta takaa fyysisessä ja digitaalisessa muodossa eli omaa musiikkia et välttämättä tarvitse lainkaan.

Studiolla tuettuja formaatteja:

  • CD-levyt
  • USB muistitikut ja ulkoiset kovalevyt
    • Ainakin tuetut tiedostomuodot: MP3, Ogg Vorbis, FLAC
  • LP-levyt

Ole yhteydessä Norpparadion toimijoihin jos haluat kysyä lisätietoja musiikin soittamisesta tai haluat tuoda omia kytkettäviä audiolaitteita (esim. DJ deckin).

Studiokamera

Studiossamme on myös web-kamera joka lähettää livenä kuvaa (ei siis ääntä) Norpparadion Twitch -kanavalle (twitch.tv/norpparadio). Kameran saa pois käytöstä asettamalla sen päälle näköesteen.

Kiinnostuitko?

Loistavaa! Ilmoittaudu painamalla alhaalla olevasta napista ja täyttämällä lyhyt kyselylomake.

Ilmoittaudu juontajaksi