Juontajaksi Norpparadioon?

Onko sinulla idea ohjelmanumeroksi? Haluatko jauhaa potaskaa hyvän ystäväsi kanssa? Oletko kerännyt kasan vitsejä ja haluaisit päästää ne ilmoille? Kuunteletko korealaista korinpunontalaulantaa ja haluaisit päästä esittelemään sitä kaikille?

Jos mikään ylemmistä kosketti sinua, olet priimapositiossa Norpparadion juontajaksi. Tehtävänäsi on tuottaa 2 tuntia pitkä radio-ohjelma. Pidempien ohjelmien tekeminen on myös mahdollista.

Norpparadion studio sijaitsee Lappeenrannan kampuksella lyhyen kävelymatkan päässä yliopistolta.

Show:n tekeminen ei myöskään vaadi erityistä teknistä osaamista ja apunasi on tarvittaessa osaava studiohenkilökunta.

Musiikin soittaminen

Norpparadiolla on tarvittavat lisenssit ja luvat musiikin soittamiseen. Ainoana rajoitteena on, että musiikin täytyy olla itse hankkimaasi ja sinulla on tarvittaessa esittää fyysinen tai digitaalinen todiste siitä. Esimerkiksi siis itse CD-levy tai ostokuitti. Streaming palveluista soittaminen ei kuulu tähän, eli esimerkiksi Youtubesta tai Spotifystä soittaminen ei valitettavasti ole mahdollista.

Norpparadiolla on tietenkin myös suuri kokoelma musiikkia omasta takaa fyysisessä ja digitaalisessa muodossa eli omaa musiikkia et välttämättä tarvitse lainkaan.

Studiolla tuettuja formaatteja:

  • CD-levyt
  • USB muistitikut ja ulkoiset USB kovalevyt
    • Tuetut tiedostomuodot: FLAC, WAV, AIFF, MP3, M4A/AAC, Ogg Vorbis ja Opus
  • LP-levyt

Ole yhteydessä Norpparadion toimijoihin jos haluat kysyä lisätietoja musiikin soittamisesta tai haluat tuoda omia kytkettäviä audiolaitteita, kuten esimerkiksi DJ-deckin.

Studiokamera

Studiossamme on studiokamera, jota käytetään Norpparadion Twitch -lähetyksessä.

Kiinnostuitko?

Loistavaa! Ilmoittaudu painamalla alhaalla olevasta napista ja täyttämällä lyhyt kyselylomake. Saat sähköpostiisi linkin slottien varauskalenteriin, josta voit omatoimisesti varata slottisi. Ongelmatapauksissa ota yhteyttä päätoimittajaan.

Ilmoittaudu juontajaksi